A levlista egyik tagjának nagy ötlete volt, hogy a billentyűzet lekopását hogyan javítsuk. A megoldás egyszerű, mindössze egy fóliára nyomtatott billentyűzet szükséges, amelyet a regi billentyűzet felé lehet ragasztani. Erről az oldalról letölthető egy ilyen beszeknnelt billentyűzet, melynek valós mérete 295 mm x 96 mm.


Kattints a képre a szkennelt billentyűzet letöltéséhez!

Természetesen egyszerűen nem fogjuk tudni megoldani, mert az A4-es fóliára a nyomtatók miatt nem fog ráférni, azonban LEGAL méretű fóliára már igen, amit viszont beszerezni ma Magyarországon eléggé nehéz. Talán megolsá lehet egy CopyGeneral és ott fóliára nyomtatás.

Kaptunk nemrég renderelt billentyűzet képeket is, melyek a képekre kattintva tölthetők le, mindkettővel Musaic örvendeztetett meg minket, mind a kettő nagyon jó minőségű.

Barack küldött nekem egy levelet arról, hogy készített egy vektoros sablont, ami alapján bármilyen színű és mintájú billentyűzet elkészíthető, ahogy írta, és igaza van benne, ebben a cserélhető előlapos világban érdekes dolog lehet a fólia cserélgetése, tehát bárki aki szeretne egyedi dizájnú billentyűzetet, nyugodtan írhat neki a barack@acc.hu e-mail címre.

Várunk további billentyűzeteket, hogy felrakhassuk azokat is. A billentyűzeteket ide küldhetitek: vargaviktor@pro.hu

(Miszlai Péter, Musaic, Barack)