Ezen az oldalon olyan programokat illetve kiegészítéseket gyűjtöttünk össze egy helyen, melyek a Primo-val kapcsolatos feladatok elvégzésére alkalmasak. Főleg Windows és DOS programok, illetve programokhoz tartozó kiegészítések találhatók meg itt.

UniRed

Unicode-ot használó szövegfájl szerkesztő, fejlett konverziós szolgáltatásokkal. Az ehhez meglévő kiegészítés lehetővé teszi, hogy szövegfájlokat Primo karakterkészletűvé konvertáljunk. (Win)
(Ha Primo szövegfájlt akarunk átkonvertálni másra, betöltésnél válasszuk a Primo karakterkészletet és helyettesítést, ha valamit Primo formában akarunk menteni, akkor a mentésnél tegyünk ugyanígy.Természetesen a Primo-n nem létező karakterekkel nem tud mit kezdeni, az változatlan formában kerül konvertálásra.)

 
Star Commander
Az 1541-es floppy drive-ok PC számítógépről történő kezeléséhez használható, főleg fájlok, lemezek mozgatásához, de számos egyéb funkciója is van. (DOS)
 
Wav2Ptp, Ptp2Wav, Wavview
A kazetták konvertálásához használható programok (WAV-ról PTP-re illetve vissza).
 
Boot menü Windows 98-hoz, optimalizált DOS módokkal
Sokszor van szükség arra, hogy egy-egy VALÓDI DOS alkalmazás miatt DOS-ra váltsunk, mert az mondjuk a printer portról olvas, vagy a program amire szükségünk van, csak DOS alatt uft helyesen. Ennek megoldásra készült ez a csomag. A benne található freeware DOS driver-ek, és a Config.sys, MSDos.sys, Autoexec.bat állományok előre bekonfigurált menüket tartalmaznak, és a bázismemória legkisebb igénybevételére optimalizáltak. A csomag tartalmazza a telepítendő állományokat és az eredeti csomagokat is. (Win 98)
 
 

 

 

(Varga Viktor)